De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Wachten hoeft niet, hier is onze offerte!

Meer dan 1200 bedrijven gingen je al voor in het verzenden van brownies als relatiegeschenk. Doe net als hen en laat jouw klanten of medewerkers weten dat ze belangrijk voor jou zijn. Het geeft zo'n fijn gevoel om eens lekker uit te delen!

 

Zakelijke brownies

Een eerlijk, origineel en persoonlijk cadeau!

 

Brownies per Post zijn:

Verschillende soorten

   

Gelegenheden

Je kunt ze natuurlijk verzenden rondom Kerst. Maar er zijn veel meer gelegenheden om jouw relaties in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld:

 

 

"Snelle afhandeling/bezorging en leuke reactie terug van onze relaties!
Een aanrader als een relatiegeschenk! Dit was de 2e keer dat we de brownies in hebben gezet als relatiegeschenk en er zullen zeker meerdere bestellingen blijven volgen!"

Rick, Woningverhuur Rotterdam

 

"Wanneer ik een kandidaat bij een van mijn klanten heb geplaatst, stuur ik hem/haar Brownies per Post op de 1e dag van hun dienstverband. Dit keer kreeg ik de volgende boodschap retour:
Hoi Audrey, wat een leuke verrassing kreeg ik gisteren! Brownies! Dank je wel, heel lief en attent van je! En het heeft me inderdaad direct nieuwe vrienden opgeleverd bij SLB. ;-)"

Audrey van der Linde, O3 Consultancy 

 

De lekkerste brownies

De eerste, de lekkerste!

Hadden we al gezegd dat wij wereldwijd de allereerste brownies-per-post-bakker ooit waren? Of wij wereldwijd ook de lekkerste zijn, zijn we nog aan het testen. In Nederland staan we op nummer 1 in elk geval! En daar hebben we ontzettend ons best voor gedaan; twee jaar maar liefst deden we over de ontwikkeling van ons recept. 
Platte brownies maken zodat ze in de brievenbus passen is niet zo moeilijk, maar ze die fantastische diepzinnige, volle, rijke en smeuïge smaak meegeven was wat anders. Vakmanschap dus en de beste ingrediënten uiteraard: fairtrade Belgische Callebaut chocolade, biologische eieren, biologische bloem en biologische roomboter van Hollandse bodem.

De verpakking

De brownies zijn dus heerlijk. Maar jij hebt meer te vertellen. Daar biedt de verpakking jouw alle gelegenheid toe. Kies één van onze thema-wikkels en geef een tekst op die wij achterop de for-you kaart printen òf ontwerp zelf een wikkel en een kaart.

Thema-wikkels

Wil je heel snel brownies versturen of maar een paar doosjes of vind je je merk laten zien niet zo heel belangrijk, maak dan een keuze uit één van onze thema-wikkels. Hartstikke leuk en heel persoonlijk in combinatie met jouw gepersonaliseerde tekst op de kaart.

 

Verschillende wikkels  

Logowikkel

Wil je meer 'branding' dan kunnen wij jouw logo op onze wikkel plaatsen. Onder of  boven het logo is nog ruimte voor een ultrakorte tekst van maximaal 20 tekens. Bijvoorbeeld: Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert. Uiteraard kan je op de kaart een langere tekst kwijt. In het voorbeeld hieronder maakten wij een logowikkel voor automerk Ford. 

Logowikkel

Customwikkel

Ga je voor maximale exposure dan maken jullie 100% een eigen ontwerp voor de wikkel en eventueel ook voor de kaart. De aanleverspecificaties download je hier.

 

Customwikkels

Kaart

In combinatie met elk type wikkel kan je gepersonaliseerde boodschappen opgeven (van maximaal 400 tekens) die wij achterop onze for-you kaart printen. De kaart helemaal zelf ontwerpen kan ook. Dat noemen wij een customkaart. 

De lekkerste brownies, een mooie bedrijfswikkel, jouw persoonlijke boodschap op een kaart ... Twijfel je nog ergens over? 

De voordelen van Brownies per Post

En als ze niet aankomen?

Dat gebeurt bijna nooit. Wij zijn echt heel tevreden over de brievenbusbezorging van PostNL. Een dagje vertraging komt soms voor, maar niet aankomen gebeurt zelden. Als het toch gebeurt, sturen we gewoon nieuwe verse brownies. Dat is ons risico en daar doen  wij niet moeilijk over.

 

Naar de post

Goedkoper dan bloemen, wijn of taart!

Als je bestelt via het bestelformulier zijn jouw voordeelprijzen als volgt: 

11 - 24 doosjes: kleine doos € 9,50, normale doos € 16,95, superdoos € 29,10

25 - 49 doosjes: kleine doos € 9,25, normale doos € 16,10, superdoos € 28,50

50 - 99 doosjes: kleine doos € 9,25, normale doos € 15,60, superdoos € 27,90

vanaf 100 doosjes: kleine doos € 8,95, normale doos € 14,95, superdoos € 26,95

 

De kleine doos weegt tenminste 300 gram (6 brownies), de normale doos 600 gram (12 brownies) en de superdoos tenminste 1200 gram (24 brownies). De brownies hebben de maat 3,5 x 7 cm.

 

Wil je vaker brownies versturen maar niet zo veel doosjes in één keer? Daarvoor hebben we het shoptegoed

 

Genoemde prijzen gelden voor de soorten Double Chocolates en Originals. Dat zijn onze populairste brownies en als je ons leert kennen moet dat zijn met deze soorten vinden wij ;-). Andere soorten zijn uiteraard mogelijk. De meerprijs daarvan per 6 brownies zie je hier (even klikken op Klik en maak je keuze).

 

Verzendkosten

Genoemde prijzen zijn exclusief € 2,71 verzendkosten per doos in NL (€ 6,38 voor België en Duitsland). 

 

Gratis eigen wikkel en kaart vanaf 50 doosjes

Genoemde prijzen zijn inclusief één van onze standaardwikkels en inclusief jouw volledig gepersonaliseerde tekst achterop onze for-you-kaart. Wil je de verpakking in jullie eigen huisstijl? Een logowikkel, customwikkel en/of custumkaart is gratis vanaf 50 doosjes. Bij minder doosjes of bij meer dan één ontwerp is de prijs  € 25,= per ontwerp. 

 

BTW 

Alle hier genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW, geldig tot en met 28 februari 2019 en bij dit aanbod geldt ons spaarprogramma niet.  

Verzenden kan snel

Als het een werkdag is en voor 14.00 uur lukt het verwerken van jouw bestelformulier soms vandaag nog en dan komen jouw brownies in de meeste gevallen morgen aan. In elk lukt het de volgende werkdag jouw bestelformulier te verwerken en je brownies versturen. Wil je gebruik maken van een logo- of customwikkel dan kunnen we vier werkdagen na ontvangst van jouw ontwerp verzenden. Een spoedzending kan vaak ook, overleg even met ons. 

Hoe nu verder

Stap 1: Vul het bestelformulier in en mail het aan info@browniesperpost.nlMail ons ook eventueel je logo in jpg- of png formaat als je een logowikkel wilt of als je een customwikkel wilt, download dan de aanleverspecificaties en mail ons als het klaar is jouw ontwerp in pdf-formaat.

 

Stap 2Nadat jij ons het bestelformulier hebt gemaild, bevestigingen wij aan jou de totaalprijs van jouw bestelling, de verzenddatum en de eventuele aanleverdata. Daarop geef jij nog een akkoord en dan gaan wij aan de slag. 

 

Meer weten of heb je nog dingen te overleggen? Geen punt, bel of mail ons op info@browniesperpost.nl of 0522-785559.