De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Fairtrade en biologische ingrediënten
  • Lage verzendkosten: € 2,95 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-785559 / info@browniesperpost.nl

 

 
   

10 jaar Brownies per Post

10 jaar Brownies per Post

 

10 jaar Brownies per Post
In 2005 ging het roer om. Mensen verrassen met de lekkerste taart op een magische locatie, dat wilde ik. Mijn taartenbedrijf liep fantastisch en Drenthe was prachtig maar het horecaleven beviel me niet. Toen dacht ik: hoe leuk zou het zijn om veel meer mensen blij te maken met het allerlekkerste gebak, maar dan als verrassing in de brievenbus. En zo begon Brownies per Post. Iedereen verklaarde me voor gek. Maar ik wist zeker dat het een succes zou worden. Als we tenminste écht de allerlekkerste brownies zouden maken en als de intentie van jou als gever centraal zou staan. Zo is het gegaan en nu bestaan we alweer tien jaar. Hoeveel meter glimlach zouden we samen al veroorzaakt hebben? Superbedankt dat we dat voor jou mochten doen en dat jij onze kwaliteit en aanpak weet te waarderen. We vieren het tien dagen lang met korting, kans op shoptegoed en een gift aan een goed doel.

 

10% korting, 10x kans op een shoptegoed van € 100,= en 10% voor het goede doel
Gebruik code 10JAARBPP en krijg tot en met vrijdag 12 maart 2021 10% korting op jouw bestelling inclusief verzendkosten. Na die tien dagen verloten we onder iedereen die de code heeft gebruikt 10x een shoptegoed ter waarde van € 100,= én schenken we 10% van de omzet op code 10JAARBPP aan een goed doel. Wat dat doel is en wie de winnaars zijn, lees je over een dag of tien in de volgende nieuwsbrief.

Zo werkt het: kies je brownies, personaliseer ze en vul de code tijdens het afrekenen in in het veld Cadeaucode. Klik daarna op Toevoegen en zie dat 10% korting is toegepast. Zoals altijd geldt dat je de verzenddatum van jouw brownies kunt plannen in de toekomst en dat je heel makkelijk in één bestelling meer doosjes naar verschillende mensen kunt sturen. 

 

De korting is niet van toepassing op bestedingen van cadeaucodes en geldt niet samen met andere kortingscodes of shoptegoedcodes.