De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Ingrediënten en allergenen

De lekkerste brownies krijg je met de lekkerste ingrediënten. Daarom gebruiken wij èchte roomboter en èchte chocolade. En als we werken met noten en fruit, dan gaat het niet over vleugjes, snufjes of snippertjes. Gewoon veel: wat je ziet, is wat je krijgt! 

Biologisch en fairtrade

De meeste mensen zullen niet proeven dat onze chocolade fairtrade is en onze eieren, bloem en boter biologisch. Maar naast eten, is er ook weten. Hoe zou je kunnen genieten van brownies, als ze niet eerlijk geproduceerd werden? Onze keuze voor grotendeels biologische ingrediënten en voor 100% fairtrade chocolade is een principiële. En we hopen van harte dat je die keuze ook maakt.

Ingrediënten en allergenen

Als je precies wilt weten welke ingrediënten er in onze brownies zitten, klik dan in de shop op de browniesoort. De ingrediënten en allergenen staan onder de productfoto. 

Calorieën

Calorieën staan daar niet bij, maar die zitten er ook in ;-). Er zijn kleine verschillen per browniesoort, maar ga uit van 180 kcal per brownie. Dan zit je wel ongeveer goed. Is dat veel? Ja, best wel. Je zou ook kunnen zeggen: je krijgt waar voor je geld, of lekker veel energie of goed voor wie moet aankomen. Maar het allerbelangrijkste is: eet met aandacht en zorg dat die calorieën het waard zijn! Toch nog even onze disclaimer : beweeg veel en eet verder gezond en gevarieerd. 

 

Nu bestellen