Het ambacht
Brownies bakken, dat kan toch iedereen? Ja, brownies bakken dat kan iedereen! Maar de vraag is: wie bakt de lekkerste?
Brownies per Post is de eerste ambachtelijke browniebakkerij van Nederland. Sinds 2010 om precies te zijn. Brownies en blondies, dat is wat we bakken, alle dagen een paar duizend. Brownies per Post hebben hun eigen karakteristieke smaak. Als we die moeten samenvatten is het woord diepzinnig. Als we er wat meer tekst aan mogen wijden zijn de woorden: vol, rijk, smeuïg en compact.
Hoe we dat doen? Daar gaan we niet al te veel over zeggen natuurlijk. Maar wat we wel kwijt willen is dit:
- We werken met echte Belgische Callebaut chocolade, niet met cacao
- We bakken met biologische roomboter, niet met margarine of palmvet
- Onze brownies zijn goed gevuld; we doen niet aan vleugjes en snufjes
- Een goede brownie is zwaar; die van ons zijn 7 x 3,5 x 2,8cm (lxbxh) en wegen 50 gram per stuk
- Onze verpakkingen zijn vetdicht en goedgekeurd voor levensmiddelen
- En we werken met het enige echte Brownies per Post recept