De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Een kijkje in de keuken

Dat dat zomaar kan hè, meekijken met de beste browniebakkers van het land ... We zijn trots op onze brownies en de mensen die ze maken en inpakken. Dus we geven je graag een kijkje in de keuken! 

 

 Heel veel chocolade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziet er lekker uit, toch? We werken met de lekkerste fairtrade Belgische Callebaut chocolade mèt het Max Havelaar keurmerk. En met biologische eieren, biologische roomboter en biologische tarwebloem van Hollandse bodem.

 

Browniebakker Bennie

Dit is bakker Bennie. Hij is een absolute brownie-expert. Dagelijks bakken hij en zijn team er honderden. 

 

Bakker Bennie

 Hier roert Bennie de chocolade door het boterbeslag. Dat is hard werken! 

 

Noten gaan op het beslag

 De walnoten in de Originals zitten er niet alleen doorheen, de bovenkant strooien we ook helemaal vol.

Bakken en afkoelen maar

Na het bakken moeten de brownies een paar uur afkoelen. Dat proces kan niet versneld worden omdat de chocolade anders niet voldoende stolt. 

 

Brownies snijden

 Na het afkoelen worden de brownies met de hand gesneden. 

 

Brownies in vetvrije velletjes

Dan scheppen we ze op een kartonnetje en pakken we ze in in vetvrij papier.

 

En dan gaat het verzendteam aan de slag: 

Bastiaan

 Bastiaan print alles wat bij jouw bestelling hoort ...  

 

De bestellingen liggen in mandjes

... en zorgt ervoor dat alles bij de juiste brownies ligt. 

 

Ina pakt in 

 

 

Inpakkers

Ina en haar collega's zorgen ervoor dat de brownies mooi worden ingepakt.

 

Brownies in de bus 

En PostNL doet de rest!