Een kijkje in de keuken
Dat dat zomaar kan hè, meekijken met de beste browniebakkers van het land ... We zijn trots op onze brownies en de mensen die ze maken en inpakken. Dus we geven je graag een kijkje in de keuken!
Ziet er lekker uit, toch? We werken met de lekkerste fairtrade Belgische Callebaut chocolade mèt het Max Havelaar keurmerk. En met biologische eieren, biologische roomboter en biologische tarwebloem van Hollandse bodem.
Dit is bakker Bennie. Hij is een absolute brownie-expert. Dagelijks bakken hij en zijn team er honderden.
Hier roert Bennie de chocolade door het boterbeslag. Dat is hard werken!
De walnoten in de Originals zitten er niet alleen doorheen, de bovenkant strooien we ook helemaal vol.
Na het bakken moeten de brownies een paar uur afkoelen. Dat proces kan niet versneld worden omdat de chocolade anders niet voldoende stolt.
Na het afkoelen worden de brownies met de hand gesneden.
Dan scheppen we ze op een kartonnetje en pakken we ze in in vetvrij papier.
En dan gaat het verzendteam aan de slag:
Bastiaan print alles wat bij jouw bestelling hoort ...
... en zorgt ervoor dat alles bij de juiste brownies ligt.
Corrie, Bernadette en collega's zorgen ervoor dat de brownies mooi worden ingepakt.
En PostNL doet de rest!