De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Een kijkje in de keuken

Dat dat zomaar kan hè, meekijken met de beste browniebakkers van het land ... We zijn trots op onze brownies en de mensen die ze maken en inpakken. Dus we geven je graag een kijkje in de keuken!

 

Ziet er lekker uit, toch? We werken met de lekkerste fairtrade Belgische Callebaut chocolade mèt het Max Havelaar keurmerk. En met biologische eieren, biologische roomboter en biologische tarwebloem van Hollandse bodem.

 Heel veel chocolade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier roert Bakker Bennie de chocolade door het boterbeslag.

Dat is hard werken!

Bakker Bennie

 

Ondertussen zijn Chef Marinus en CEO Marjolein in gesprek over de volgende Limited Edition. Die wordt goed, dat zie je zo!

Chefbakker Marinus en CEO Marjolein

 

De walnoten in de Originals zitten er niet alleen doorheen, de bovenkant strooien we ook helemaal vol.

Noten gaan op het beslag

 

Na het bakken moeten de brownies een paar uur afkoelen. Dat proces kan niet versneld worden omdat de chocolade anders niet voldoende stolt. 

Bakken en afkoelen maar

 

Na het afkoelen worden de brownies gesneden. Dat met de hand. En daar moet je blij bij kijken want dat is zwaar werk. 
 

Snijden met de hand

 

Dan scheppen we ze op een kartonnetje en pakken we ze in in vetvrij papier.

 Inpakken in het vetvrije papier ...

 

We printen jouw bestelling en leggen de orderbon met het kaartje en het wikkeltje in een mandje.

De bestellingen liggen in mandjes

 

Erik en zijn collega's pakken ze voor je in. 

Erik pakt ze in voor de post

 

En de post doet de rest!

 

Benieuwd naar meer foto's? Kom hier dan binnenkort nog eens terug.

En heb je er trek van gekregen? Klik hier!