De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Lekker bakken, mooi verpakken!

Natuurlijk zijn onze brownies het allerlekkerst. Maar uiteindelijk gaat het om wat jij ermee wilt zeggen. We hopen daarom dat je in onze webshop een passende wikkel vindt en dat je een leuke tekst schrijft op de kaart. De ontvanger ontdekt het allemaal in een verrassing-op-verrassing ervaring.

De postverpakking

De eerste verrassing is een mysterieus pakje in de brievenbus, in geblokt verzendpapier Op het adresetiket staat de track- en tracecode en onze bedrijfsnaam en retouradres.

 

De wikkel

Als het geblokte verzendpapier verwijderd wordt, ziet de ontvanger aan de wikkel dat er brownies in de doos zitten en krijgt hij of zij misschien al een idee van het waarom. Dat is de tweede verrassing. Je kunt in de webshop een keuze maken uit deze wikkels. De seizoenswikkels staan er alleen in in het seizoen.


 

 

 

 

 

 Wikkel Beterschap - Get well soonWikkel Valentijn - Love is eating brownies together

 

 Wikkel Pasen - Happy EasterWikkel Moederdag - Greatest mom in the world

 

 Wikkel Vaderdag - #1 DadWikkel Sinterklaas - Wie zoet is krijgt lekkers

 

 Wikkel Kerst - Fijne feestdagen!Wikkel Nieuwjaar - Happy NewYear

 

De kaart: for you

Als de wikkel wordt verwijderd en het deksel van de doos opgetild, ziet de ontvanger for you op de bijgevoegde kaart staan. Achterop de kaart hebben wij jouw persoonlijke boodschap geprint. Dat is de derde verrassing.

 

De brownies in vetvrij papier

En dan is het tijd om het vetvrije papier te openen en de brownies te proeven. Die fantastische smaaksensatie is de laatste verrassing. Of niet. Hopelijk word jij nog verrast met een enthousiast ontvangstbericht.


Aan de binnenkant van het deksel zit de houdbaarheidssticker. Daarop zetten we de t.h.t.-datum en een verwijzing naar deze website voor ingrediënten en allergenen. Op het vetvrijepapier zit een soortsticker die de browniesoort aangeeft.

 

Nu bestellen