De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Lekker bakken, mooi verpakken!

Natuurlijk zijn onze brownies het allerlekkerst. Maar uiteindelijk gaat het om wat jij ermee wilt zeggen. We hopen daarom dat je in onze webshop een passende wikkel vindt en dat je een leuke tekst schrijft op de kaart. De ontvanger ontdekt het allemaal in een verrassing-op-verrassing ervaring.

De postverpakking

De eerste verrassing is een mysterieus pakje in de brievenbus, in geblokt verzendpapier Op het adresetiket staat de track- en tracecode en onze bedrijfsnaam en retouradres.

 

De wikkel

Als het geblokte verzendpapier verwijderd wordt, ziet de ontvanger aan de wikkel dat er brownies in de doos zitten en krijgt hij of zij misschien al een idee van het waarom. Dat is de tweede verrassing. Je kunt in de webshop een keuze maken uit de volgende wikkels:

 

Standaarwikkels

De feestdagenwikkels:

Feestdagenwikkels

De kaart: for you

Als de wikkel wordt verwijderd en het deksel van de doos opgetild, ziet de ontvanger for you op de bijgevoegde kaart staan. Achterop de kaart hebben wij jouw persoonlijke boodschap geprint. Dat is de derde verrassing.

 

De brownies in vetvrij papier

En dan is het tijd om het vetvrije papier te openen en de brownies te proeven. Die fantastische smaaksensatie is de laatste verrassing. Of nog niet. Hopelijk word jij nog verrast met een enthousiast ontvangstbericht.


Aan de binnenkant van het deksel zit de houdbaarheidssticker. Daarop zetten we de t.h.t.-datum en een verwijzing naar deze website voor ingrediënten en allergenen. Op het vetvrije papier zit een soortsticker die de browniesoort aangeeft. Verder voegen wij nog een flyer toe met informatie over de beschikbare smaken van Brownies per Post

 

Nu bestellen