De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Meer dan 10 smaken en 20 verpakkingen 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice bereikbaar

ma-vr 9-17 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Browniepoints! verdienen

Ken je die Amerikaanse uitdrukking? Het betekent iets goeds doen voor een ander waar je helemaal niets voor terug verwacht. Maar wij zouden Brownies per Post niet zijn als je van ons wèl wat terugkrijgt. 

1 euro = 1 Browniepoint!

Iedere euro die je besteedt aan Brownies per Post levert 1 Browniepoint! op. Bestel je bijvoorbeeld twee kleine doosjes brownies met een totaalbedrag van € 31,60, dan krijg je daarvoor 31 Browniepoints!. En af en toe doen we een actie waarbij je er meer verdient. Dat zetten we dan in de nieuwsbrief en op deze pagina. 

150 punten

Als je 150 Browniepoints! verdiend hebt, zetten we een cadeaucode voor jou klaar in jouw account onder Tegoedcodes waarmee jij zelf een doosje brownies bestelt voor wie je maar wilt en wanneer je maar wilt. 

 

In jouw account zie dat er zo uit:

 

Tegoedcodes in account

Alleen met Account

Browniepoints! sparen kan dus alleen als je een account hebt bij Brownies per Post. Als je bestelt zonder in te loggen, krijg je dus geen punten. Dat is wel even belangrijk om te weten. 

Overzicht

Als je inlogt zie je in jouw account hoeveel punten je al hebt en voor welke bestellingen je ze kreeg. De punten worden pas bijgeschreven nadat wij de betaling van jouw bestelling hebben ontvangen. 

Geen punten

Bij speciale aanbiedingen via een offerte geldt onze spaarpuntenregeling niet. En voor eerdere bestellingen die je deed zonder ingelogd te zijn ook niet.