De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0591-361952
Het lekkerste cadeautje in de brievenbus

Browniepoints! verdienen

Ken je die Amerikaanse uitdrukking? Het betekent iets goeds doen voor een ander waar je helemaal niets voor terug verwacht. Maar wij zouden Brownies per Post niet zijn als je van ons wèl wat terugkrijgt. 

1 euro = 1 Browniepoint!

Iedere euro die je besteedt aan Brownies per Post levert 1 Browniepoint! op. Bestel je bijvoorbeeld twee kleine doosjes brownies met een totaalbedrag van € 31,60, dan krijg je daarvoor 31 Browniepoints!. En af en toe doen we een actie waarbij je er meer verdient. Dat zetten we dan in de nieuwsbrief en op deze pagina. 

150 punten

Als je 150 Browniepoints! verdiend hebt, zetten we een cadeaucode voor jou klaar waarmee jij zelf een doosje brownies bestelt voor wie je maar wilt en wanneer je maar wilt. 

Alleen met Account

Browniepoints! sparen kan alleen als je een account hebt bij Brownies per Post. Als je bestelt zonder in te loggen, krijg je dus geen punten. Dat is wel even belangrijk om te weten. 

Overzicht

Als je inlogt zie je in jouw account hoeveel punten je al hebt en voor welke bestellingen je ze kreeg. De punten worden pas bijgeschreven nadat wij de betaling van jouw bestelling hebben ontvangen. 

Oude browniepunten

De browniepunten die je tot 11 november 2016 hebt gespaard in onze oude webshop, neem je niet meer automatisch mee als je een account aanmaakt. Maar we schrijven ze graag alsnog bij als je ons dat via de mail even vraagt. 

 

Bij speciale aanbiedingen via een offerte geldt onze spaarpuntenregeling niet.