De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering: 9,8

Klantenservice bereikbaar

ma-vr 9-17 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Meer ontvangers? Regel het makkelijk zelf mèt korting

 'Wij bestellen al enige jaren voor onze relaties en opdrachtgevers de brownies. En het wordt altijd weer ervaren als een overheerlijke verrassing. Echt een aanbeveling.'

Eric Haasjes, Positie1 - Voor meer clicks online

 

'Wat kan ik nog zeggen? Ze vallen iedere keer in de smaak! De relatie die ze deze keer ontving gaf ons de 'originaliteitsprijs'. Helemaal super dus!'

Angelique Ottens, Sharity - Maatschappelijk organisatiebureau

 

Brownies met customwikkel

 

Via Brownies per Post Zakelijk kan je er op rekenen dat jouw relatiegeschenk in de smaak valt. Zij krijgen ècht de lekkerste brownies en jij de beste service, persoonlijk contact en 100% aankomstgarantie. 

 

De zakelijke mogelijkheden van Brownies per Post:

Op factuur bestellen

Geen gedoe met bankpassen en identifiers. Op factuur bestellen betekent dat je achteraf binnen 14 dagen betaalt. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgeeft bij Factuurgegevens. Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Maak het aan en log één keer uit en dan weer in. Dan verschijnt de betaalwijze Op factuur op de check-out pagina.
Je maakt een account aan op een zakelijk e-mailadres, passend bij een zakelijke website met daarop alle bedrijfscontactgegevens en in jouw account vul jij jouw rechtstreekse telefoonnummer in. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht.

 

Meer ontvangers? Regel het makkelijk zelf met korting!

Onze webshop is ervoor gemaakt om heel makkelijk voor verschillende personen op verschillende adressen brownies te bestellen. Dat levert jou meer korting op dan wanneer je een excelbestand aanlevert en nu meteen zekerheid over wanneer we ze kunnen verzenden: kan je de datum nog kiezen, dan kan het. Zo is het nu:

  

 

Zo werkt het

Je krijgt jouw korting door zelf een kortingscode toe te passen. Het hieronder genoemde kortingspercentage wordt toegepast op het totaalbedrag van jouw bestelling inclusief verzendkosten en BTW: 
- Orders met een totaalbedrag van 150 - 499 euro: 10% korting. Gebruik code BK5837TB
- Orders met een totaal van 500 - 1500 euro: 15% korting. Gebruik code BK4342KV

Daarnaast krijg je spaarpunten over het resterende bedrag. Per 150 euro geven jouw spaarpunten recht op een tegoedcode ter waarde van € 16,40 die je bij een volgende bestelling kunt inwisselen.  Je kunt niet tegelijk een spaarpuntencode en een kortingscode gebruiken in jouw bestelling. En we kunnen de korting helaas niet achteraf alsnog toepassen.

 

Zo doe je het:

Hoeveel tijd kost het

Als je een lijst met namen en adressen van de ontvangers bij de hand hebt, duurt het plaatsen van een bestelling voor bijvoorbeeld 50 ontvangers met (bijna) dezelfde persoonlijke boodschap maar 30 minuten. Dan ben je helemaal klaar en is alles geregeld. Zeker weten dat een offertetraject en alles mailen aan ons jou meer tijd kost. 

 

Orders die je zelf in de webshop plaatst met een kortingscode en die op werkdagen voor 15.30 uur zijn afgerond, kunnen dezelfde dag door ons worden verzonden. 

 

Customwikkel 

Met een wikkel en eventueel een kaart volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jij levert de ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Wij laten de wikkels drukken in een mooie, professionele kwaliteit. Een customwikkel en -kaart zijn gratis vanaf 25 doosjes (van hetzelfde formaat). Bij een kleinere bestelling betaal je eenmalig € 25,= . Bij een eenzijdig ontwerp van de kaart, kan deze per doosje brownies nog door ons gepersonaliseerd worden. De aanleverspecificaties download je hier. Werktekeningen download je hier: voor de kleine doos, voor de normale doos, voor de superdoos.

Kies tijdens jouw bestelling in de webshop bij de wikkelkeuze 'codewikkel' (al heb je nog geen eigen code). Zorg dat je jouw ontwerpen tenminste twee werkdagen voor de verzenddatum van jouw brownies aan ons mailt en vermeld daarbij je ordernummer dat je kreeg na het plaatsen van de bestelling in de webshop. Je ontvangt een aparte factuur voor jouw customwikkel als je minder dan 25 doosjes bestelde 
 

Customwikkels

 

Logowikkel

Vind je zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij graag jullie logo op onze wikkel. Een logowikkel is gratis vanaf 35 doosjes en kost eenmalig € 35,= bij kleinere bestellingen (zelfde formaat doosje).  Voor een logowikkel mail je ons je logo in png-formaat en kies je een van onze standaardwikkels waar wij hem op plaatsen (in plaats van ons eigen grote Brownies-per-Post logo). Wij zorgen voor een passende kleurstelling en sturen je een voorstel. Er is één wijzigingenronde mogelijk. Jouw (gepersonaliseerde) tekst printen wij op onze For-you kaart. 

 

Kies tijdens jouw bestelling in de webshop bij de wikkelkeuze 'codewikkel'  (al heb je nog geen eigen code). Zorg dat je jouw logo en wikkelkeuze tenminste drie werkdagen voor de verzenddatum van jouw brownies aan ons mailt en vermeld daarbij je ordernummer dat je kreeg na het plaatsen van de bestelling in de webshop. Je ontvangt een aparte factuur voor jouw logowikkel als je minder dan 35 doosjes bestelde .  

Logowikkel

Handgeschreven kaart

Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen handgeschreven kaart toe te voegen aan de brownies. Mail ons, dan laten wij jou weten hoe dat werkt.

 

Bestelformulier

Wil je niet zelf jouw bestelling invoeren in de webshop? Mail ons dan dit volledig ingevulde bestelformulier. We verwerken bestelformulieren in volgorde van binnenkomst. We laten je dezelfde werkdag weten of de gewenste verzenddatum haalbaar is. 

 

Prepaid tegoed
Een prepaid tegoed is handig als je vaker brownies bestelt. Jij bepaalt voor welk bedrag je een tegoed wilt. Dat kan al vanaf 150 euro. Je betaalt één keer een factuur en krijgt van ons een shoptegoedcode waarmee je jouw bestellingen plaatst in de webshop wanneer en voor wie je maar wilt. Vraag via de knop onderaan de pagina offerte aan en wij regelen het. 

 

Verjaardagsservice
Zo makkelijk! Jij geeft één keer de ontvangers aan ons door en wij regelen de rest. Betalen doe je achteraf per maand of per kwartaal. Tussentijds aanpassen is uiteraard geen probleem. Vraag via de knop onderaan de pagina jouw offerte aan of vul meteen het bestelformulier in. 

 

Digitale en papieren cadeaubonnen

De papieren en digitale cadeaubonnen van Brownies per Post zijn een origineel cadeau voor jullie zakelijke relaties. Je geeft ze daarmee niet alleen de lekkerste brownies cadeau, maar ook hun favoriete smaak op het moment dat het hen het beste uitkomt. De bedragkeuze van beide bonnen is vrij. Beide bonnen bieden ruimte voor jullie persoonlijke boodschap en op de papieren bon is ook plek voor jullie logo. Digitale cadeaubonnen kunnen in de webshop besteld worden en zijn indien gewenst direct na afrekenen beschikbaar. Reken voor papieren cadeaubonnen een levertijd van 1 - 2 weken. Als je een logo meegeprint wilt hebben op de papieren bon, ontvangen we dat ook graag via de mail (in een jpg- of png bestand). 

 

Let op: december stroomt al aardig vol en er zit een maximum aan het aantal brownies dat wij dagelijks kunnen bakken en verzenden. Wacht niet te lang met het plaatsen van jouw bestelling in de webshop. Een besteller is sneller, zeggen wij altijd ;-) Maar toch liever eerst offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. 

 

Offerte aanvragen