De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering: 9,8

Klantenservice bereikbaar

ma-vr 9-17 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 10-16 uur: 0522-785559

Verras jouw relaties!

'Wij bestellen al enige jaren voor onze relaties en opdrachtgevers de brownies. En het wordt altijd weer ervaren als een overheerlijke verrassing. Echt een aanbeveling.'

Eric Haasjes, Positie1 - Voor meer clicks online

 

'Wat kan ik nog zeggen? Ze vallen iedere keer in de smaak! De relatie die ze deze keer ontving gaf ons de 'originaliteitsprijs'. Helemaal super dus!'

Angelique Ottens, Sharity - Maatschappelijk organisatiebureau

 

Brownies met customwikkel

 

Let op: december stroomt al aardig vol bij ons en er zit een maximum aan het aantal brownies dat wij kunnen bakken en verzenden. Vraag daarom snel een offerte aan als je je eindejaargeschenk door ons wilt laten verzorgen. Of zet je bestelling nu al klaar in de webshop. Hieronder bij Zelf in de webshop meer doosjes bestellen met korting lees je hoe je dat makkelijk regelt. 

 

Via Brownies per Post Zakelijk kan je er op rekenen dat jouw relatiegeschenk in de smaak valt. Zij krijgen ècht de lekkerste brownies en jij de beste service, persoonlijk contact en 100% aankomstgarantie. 

 

De zakelijke mogelijkheden van Brownies per Post:

Op factuur bestellen

Geen gedoe met bankpassen en identifiers. Op factuur bestellen betekent dat je achteraf binnen 14 dagen betaalt. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgeeft bij de factuurgegevens. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht. Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Maak het aan en log één keer uit en dan weer in. Dan verschijnt de betaalwijze Op factuur op de check-out pagina.

 

Zelf in de webshop meer doosjes bestellen met korting

We geven jou graag offerte. Maar nu meteen meer doosjes bestellen in de webshop gaat heel makkelijk, levert jou de meeste korting op en de snelste verzending. Je krijgt jouw korting door zelf een kortingscode toe te passen èn je krijgt spaarpunten over het resterende bedrag. Per 150 euro krijg je een tegoedcode ter waarde van € 16,40. 

Het hieronder genoemde kortingspercentage wordt toegepast op het totaalbedrag van jouw bestelling inclusief verzendkosten en BTW: 
- Orders met een totaalbedrag van 150 - 499 euro: 10% korting. Gebruik code BK5837TB
- Orders met een totaalbedrag van 500 - 1500 euro: 15% korting. Gebruik code BK4342KV

 

Zo doe je het:

Orders die je zelf in de webshop plaatst met een kortingscode en die op werkdagen voor 16.00 uur zijn afgerond, kunnen dezelfde dag door ons worden verzonden. Maar let op, het kan druk zijn in onze shop waardoor een verzenddatum die nu nog beschikbaar is over een paar uur niet meer te kiezen is. Wil je een logo- of customwikkel, dan werkt bovenstaande werkwijze niet. Lees even verder ...

 

Customwikkel 

Met een wikkel en eventueel een kaart volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jullie eigen vormgever levert de ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Wij laten de ontwerpen drukken in een mooie, professionele kwaliteit. Een customwikkel en -kaart zijn gratis vanaf 25 doosjes (van hetzelfde formaat) en zeker ook niet duur bij kleinere bestellingen. Bij een eenzijdig ontwerp van de kaart, kan deze per doosje brownies door ons gepersonaliseerd worden. De aanleverspecificaties download je hier. Werktekeningen download je hier: voor de kleine doos, voor de normale doos, voor de superdoos. Er zit een levertijd van enkele dagen op brownies met jullie eigen wikkel. Vraag met de knop onderaan deze pagina offerte aan en we informeren je erover. 
 

Customwikkels

 

Logowikkel

Vind je zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij eenvoudig jullie logo op onze wikkel. Een logowikkel is gratis vanaf 35 doosjes en ook niet duur bij kleinere bestellingen. Voor een logowikkel mail je ons je logo in png-formaat en kies je een van onze standaardwikkels waar wij hem op plaatsen. Wij zorgen voor een passende kleurstelling en sturen je een voorstel. Er is één wijzigingenronde mogelijk. Jouw (gepersonaliseerde) tekst printen wij op onze For-you kaart. Er zit een levertijd van enkele dagen op brownies met een logowikkel. Vraag met de knop onderaan deze pagina offerte aan en we informeren je erover.  

Logowikkel

Een écht persoonlijke boodschap

In combinatie met elk type wikkel kan je gepersonaliseerde boodschappen opgeven van maximaal 400 tekens die wij achterop onze For-you kaart of achterop jouw customkaart printen. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen (handgeschreven) kaart toe te voegen aan de brownies.

 

Bestelformulier

Brownies met een logo- of customwikkel of orders groter dan 50 doosjes bestel je via het bestelformulier. Houd rekening met een levertijd van één tot enkele dagen. Vraag via de knop onderaan deze pagina offerte aan en we informeren je graag. 

 

Prepaid tegoed
Een prepaid tegoed is handig als je vaker brownies bestelt. Jij bepaalt voor welk bedrag je een tegoed wilt. Dat kan al vanaf 150 euro. Je betaalt één keer een factuur en krijgt van ons een shoptegoedcode waarmee je jouw bestellingen plaatst in de webshop wanneer en voor wie je maar wilt. Vraag via de knop onderaan de pagina offerte aan en wij regelen het. 

 

Verjaardagsservice
Zo makkelijk! Jij geeft één keer de ontvangers aan ons door en wij regelen de rest. Betalen doe je achteraf per maand of per kwartaal. Tussentijds aanpassen is uiteraard geen probleem. Vraag via de knop onderaan de pagina jouw offerte aan of vul meteen het bestelformulier in. 

 

Digitale en papieren cadeaubonnen

De papieren en digitale cadeaubonnen van Brownies per Post zijn een origineel cadeau voor jullie zakelijke relaties. Je geeft ze daarmee niet alleen de lekkerste brownies cadeau, maar ook hun favoriete smaak op het moment dat het hen het beste uitkomt. De bedragkeuze van beide bonnen is vrij. Beide bonnen bieden ruimte voor jullie persoonlijke boodschap en op de papieren bon is ook plek voor jullie logo. Digitale cadeaubonnen kunnen in de webshop besteld worden en zijn indien gewenst direct na afrekenen beschikbaar. Reken voor papieren cadeaubonnen een levertijd van 1 - 2 weken. Als je een logo meegeprint wilt hebben op de papieren bon, ontvangen we dat ook graag via de mail (in een jpg- of png bestand). 

 

Let op: december stroomt al aardig vol bij ons en er zit een maximum aan het aantal brownies dat wij kunnen bakken en verzenden. Vraag daarom snel een offerte aan als je je eindejaargeschenk door ons wilt laten verzorgen. Of zet je bestelling nu al klaar in de webshop. Hierboven bij Zelf in de webshop meer doosjes bestellen met korting lees je hoe je dat makkelijk regelt. 

 

Offerte aanvragen