De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering: 9,8

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Verras jouw relaties!

'Wij bestellen al enige jaren voor onze relaties en opdrachtgevers de brownies. En het wordt altijd weer ervaren als een overheerlijke verrassing. Echt een aanbeveling.'

Eric Haasjes, Positie1 - Voor meer clicks online

 

'Wat kan ik nog zeggen? Ze vallen iedere keer in de smaak! De relatie die ze deze keer ontving gaf ons de 'originaliteitsprijs'. Helemaal super dus!'

Angelique Ottens, Sharity - Maatschappelijk organisatiebureau

 

Brownies met customwikkel

 

Via Brownies per Post Zakelijk kan je er dus op rekenen dat jij jouw relaties echt verrast. Zij krijgen ècht de lekkerste brownies van het land en jij de beste service, persoonlijk contact en 100% aankomstgarantie. 

 

Offerte aanvragen 

 

De zakelijke mogelijkheden van Brownies per Post:

Op factuur bestellen

Geen gedoe met bankpassen en identifiers. Op factuur bestellen betekent dat je achteraf binnen 14 dagen betaalt. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgeeft bij Factuurgegevens. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht. Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Maak het aan en log één keer uit en dan weer in. Dan verschijnt de betaalwijze Op factuur op de check-out pagina.

 

Prepaid tegoed
Een prepaid tegoed is handig als je vaker brownies bestelt. Jij bepaalt voor welk bedrag je een tegoed wilt. Dat kan al vanaf 150 euro. Je betaalt één keer een factuur en krijgt van ons een shoptegoedcode waarmee je jouw bestellingen plaatst in de webshop wanneer en voor wie je maar wilt. Geef in het offerteformulier jouw wensen aan en wij regelen het. 

 

Verjaardagsservice
Zo makkelijk! Jij geeft één keer de ontvangers aan ons door en wij regelen de rest. Betalen doe je achteraf per maand of per kwartaal. Tussentijds aanpassen is uiteraard geen probleem. Vraag je offerte aan en bekijk alvast het verjaardagsformulier

 

Grote aantallen snel geleverd
Jullie boodschap onder de aandacht brengen bij honderden klanten? Met Brownies per Post weet je zeker dat je aandacht krijgt. Moet het morgen al, kies dan een toepasselijke wikkel uit ons eigen assortiment. Samen met jullie eigen tekst op een kaart wordt dat een heel persoonlijk cadeau. Heb je een dagje langer, laat dan eventueel jullie eigen wikkel en kaart maken.

 

Customwikkel en -kaart 

Met een wikkel en kaart volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jullie eigen vormgever levert de ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Een customwikkel en kaart zijn gratis vanaf 50 doosjes (van hetzelfde formaat). De aanleverspecificaties download je hier.

 

Customwikkels

 

Logowikkel

Vind je zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij eenvoudig jullie logo op onze wikkel. Onder of  boven het logo is nog ruimte voor een ultrakorte tekst van maximaal 20 tekens. Bijvoorbeeld: Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert. Uiteraard kan je op de kaart een langere tekst kwijt. In het voorbeeld hieronder maakten wij een logowikkel voor automerk Ford. 

Logowikkel

Kaart

In combinatie met elk type wikkel kan je gepersonaliseerde boodschappen opgeven van maximaal 400 tekens die wij achterop onze For-you kaart of achterop jouw customkaart printen. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen (handgeschreven) kaart toe te voegen aan de brownies.

 

Digitale en papieren cadeaubonnen

De papieren en digitale cadeaubonnen van Brownies per Post zijn een origineel cadeau voor jullie zakelijke relaties. Je geeft ze daarmee niet alleen de lekkerste brownies cadeau, maar ook hun favoriete smaak op het moment dat het hen het beste uitkomt. De bedragkeuze van beide bonnen is vrij met een minimum van € 20,=. Beide bonnen bieden ruimte voor jullie persoonlijke boodschap en op de papieren bon is ook plek voor jullie logo. Digitale cadeaubonnen kunnen in de webshop besteld worden en zijn indien gewenst direct na afrekenen beschikbaar. Papieren cadeaubonnen bestel je via info@browniesperpost.nl.  Als je een logo meegeprint wilt hebben op de papieren bon, ontvangen we dat ook graag via de mail (in een jpg- of png bestand).

 

 

Offerte aanvragen

 

 

Bestelformulier en aanleverspecificaties

Hier vind je alvast het bestelformulier en de aanleverspecificaties voor de wikkel en de kaart.