De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Wat leuk, iemand verraste jou!

We hopen dat je blij werd van de persoonlijke boodschap op de kaart en dat onze brownies je bevallen.

Minibrownies

Zijn er meer mensen dan er brownies in de doos zitten? Of lijken ze je te groot? Snij ze dan met een glad mes nog een keer doormidden. Het ziet er mooi uit als je de brownies op een schotel nonchalant op elkaar stapelt. 

Ingrediënten en allergenen

Goed om te weten is dat onze brownies niet glutenvrij zijn en alle soorten kunnen sporen van noten kunnen bevatten. Wil je weten wat er verder wel en niet in zit? Kijk op de soortsticker op de verpakking van de brownies welke soort(en) je gekregen hebt. Klik in de shop op de betreffende browniesoort. Onder de productfoto staan de ingrediënten en allergenen. Je mag ook altijd even met ons bellen natuurlijk: 0522-700229.

Serveertemperatuur

De brownies zijn het lekkerst als ze koel en stevig zijn. Zijn ze tijdens hun reis als brievenbus cadeautje wat zacht geworden, leg ze dan een tijdje in de koelkast. Al vraagt dat misschien wat zelfbeheersing ...  Zijn ze lang onderweg geweest, zien ze er bleek uit en lijken ze wat uitgedroogd? Lees dan nog even verder.

Koelen na aankomst

Het zacht worden is de reden dat in de zomer op de doos staat 'Koelen na aankomst'. Dat heeft dus niets met bederfelijkheid te maken, maar met de manier waarop ze het lekkerst gegeten worden. 

Houdbaarheidsdatum

De houdbaarheidsdatum is een tenminste-houdbaar-tot-datum. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de brownies goed zijn tot tenminste deze datum en mits ze de reis op een normale manier hebben gemaakt. Maar daar waren wij niet bij. Dus als jouw zintuiglijke waarneming iets anders zegt of als de verpakking op het product beschadigd is of er vreemd uitziet, eet ze dan niet en neem contact met ons op. 

 

Anderzijds, zien de brownies er enkele dagen na de tht-datum nog goed en onbeschadigd uit? Volg dan onderstaande opfristips en eet ze gerust nog!

 

Voor de meeste soorten brownies geldt dat ze tien tot negen dagen voor de t-h-t-datum gebakken zijn en acht dagen ervoor verzonden. PostNL bezorgt ze meestal één dag nadat wij ze verzonden hebben. Zijn de brownies toch langer onderweg geweest en ogen ze wat bleek en droog? Haal de smaak en structuur dan weer op door ze maximaal 5 seconden in de magnetron te verwarmen (extreem kort dus). Of maak er een dessert van. Het recept is simpel: maak ze helemaal zacht en smeuïg door ze 15-20 seconden te verwarmen, verkruimel ze en roer ze door het lekkerste vanille-roomijs dat je krijgen kan. 

Invriezen

Tussen de bak- en verzenddatum worden de brownies ingevroren. Nog eens invriezen kan, maar zal de brownies – afhankelijk van de soort – wat plakkeriger of juist droger maken. 

Browniedessert

Je maakt een lekker dessert door brownies te serveren met roomijs en karamelsaus. Blondies zijn lekker met heel en gepureerd vers rood fruit en verse munt.