De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Iemand verrassen met de lekkerste brownies

Dat is toch gewoon fantastisch: iemand verrassen met de lekkerste brownies per post. Thuis komen en zo'n doosje in de brievenbus vinden. Marjolein Kleine zette in 2010 met Brownies per Post de eerste webshop in Nederland op, die de brownies per post verstuurd. Het pakket(je) kan door de brievenbus.

 

Het idee voor brownies per post ontstond al eerder dan in  2010. Maar het recept had nog een paar jaar ontwikkeling nodig voordat de brownies ook doos-, post- en reisbestendig waren. Daarnaast moesten het natuurlijk ook de lekkerste brownies zijn, zodat een klant een terugkerende fan kan worden.

 
Inmiddels is Brownies per Post een veel gekopieerd concept geworden en hebben brownies als brievenbuscadeautje zich een vaste plek verworven op de markt voor chocolade en andere originele cadeautjes per post. Al jaren scoren wij het hoogste cijfer als het gaat om de klantwaardering en dat maakt ons tot in 2023 de meest trotse brownie-makers van Nederland.
 
We krijgen nog steeds nieuwe brownie-ideeën, zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en nemen lekker de tijd voor alle leuke reacties. Samen met een team van bakkers en inpakkers zorgen we e er elke dag voor dat alle bestellingen op tijd de deur uit gaan. Topjob, toch? Iedere dag de lekkerste brownies bezorgen met de liefste berichten van mensen voor elkaar.
We love it!