De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Iemand verrassen met de lekkerste brownies

“Dat leek me gewoon fantastisch: iemand verrassen met de lekkerste brownies per post. Thuis komen en zo'n doosje in de brievenbus vinden. Ik heb altijd geweten dat het zou werken. Er is nooit een spoortje twijfel geweest of dit aan zou slaan”.

 

Het moest een keer bedacht worden en Marjolein Kleine deed het!

 

Haar eerste brownie at ze in Oakland, California. Het was 1988 in de keuken van Bob en Jeanne waar ze op haar 17de een jaar au-pair was: een heerlijke herinnering aan fantastische brownies en een warm welkom. Jeanne en haar keuken met potten vol met noten en chocolade en een kast vol kookboeken vormden de inspiratie voor de latere bakcarrière van Marjolein.

 
Het idee voor brownies per post ontstond in 2010. Ze wist toen dus al lang hoe de lekkerste brownies te bakken. Maar het recept had nog een paar jaar ontwikkeling nodig voordat de brownies ook doos-, post- en reisbestendig waren. Toen het zover was, doopte ze het bedrijf Brownies per Post. Hoe anders?
 
Inmiddels is Brownies per Post een veel gekopieerd concept geworden en hebben brownies als brievenbuscadeautje zich een vaste plek verworven op de markt voor chocolade en andere originele cadeautjes per post.
 
Marjolein krijgt nog steeds nieuwe brownie-ideeën, zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en neemt lekker de tijd voor alle leuke reacties. Samen met een team van bakkers en inpakkers zorgt ze er elke dag voor dat alle bestellingen op tijd de deur uit gaan. Topjob, toch? Iedere dag de lekkerste brownies bezorgen met de liefste berichten van mensen voor elkaar.
We love it!