De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0591-361952
Het lekkerste cadeautje in de brievenbus

Gaat dat wel goed, brownies in de brievenbus?

Ja, echt! De verpakking is heel stevig en de post heel betrouwbaar. Bijna altijd liggen ze de volgende dag ongeschonden in de brievenbus. Maar neem onderstaande info alsjeblieft goed door. Dat vergroot de kans op zo'n succesvolle afloop.   

Brievenbuspakje in NL

Wij verzenden alle brownies naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen. 

Pakket in België en Duitsland

Alle brownies naar Belgische en Duitse adressen verzenden wij met pakketpost. De overkomstduur is in principe één tot drie dagen. Voor België en Duitsland is het bij wet verplicht dat de naam van de ontvanger en de bedrijfsnaam exact overeenkomen met de namen die geregistreerd zijn op het betreffende adres. Komen deze namen niet overeen, bijvoorbeeld doordat je niet de bedrijfsnaam hebt vermeld, dan worden de brownies door de post geretourneerd. Wees er dus zeker van dat jouw adressering overeenkomt met het naambordje bij de deur. 

Verzenddatum, geen bezorgdatum

In één op de tien gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen. 

Sinterklaas en Kerst

Voor Sinterklaas adviseren wij niet later te verzenden dan 3 december en voor Kerst niet later dan 20 december.

 

In schema, voor Nederland:

Besteld voor 16.00 uur op: Verzonden: Bezorgd:
Zaterdag, zondag, maandag Maandag Dinsdag (10% kans op woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (10% kans op donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (10% kans op vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (10% kans op zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (10% kans op dinsdag)

 

De bezorgtijd is afhankelijk van de tijd waarop de postbode gewoonlijk de brievenbuspost bezorgt in een wijk. Zijn de brownies bestemd voor bij de koffie in de ochtend? Kies dan een verzenddatum twee dagen eerder.  

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. In deze brochure worden die uitgebreid beschreven.

 

De meeste vertraging in bezorging van de brownies wordt veroorzaakt doordat de brievenbus niet voldoet en dan met name doordat de inwerpopening niet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog is. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je brownies versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen. 

Huisdier

Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren. 

Track-en-trace code

Jouw brownies worden verzonden met een track-en-trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je een mail met de code zodat je de bezorging van jouw chocolade per post kunt volgen.  

Postcode en huisnummer

Verschijnt er geen adres bij het invullen van een Nederlandse postcode en het huisnummer van de ontvanger? Kijk dan even hier wat je doen kan.

Pakketpost

Wil je verzenden met pakketpost? Lees dit dan even.

 

 

Nu bestellen