De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Werkt het niet?

Als de Nederlandse postcode en huisnummer bij elkaar passen vult het systeem zelf de straat- en plaatsnaam in. Werkt dat niet controleer dan of je wellicht spaties mee gekopieerd hebt. Nogmaals zelf intypen lost het probleem meestal op. Werkt het daarna nog niet, controleer dan hier of de combinatie van postcode en huisnummer bestaat. Onze webshop herkent geen postbusadressen. Wij vinden het niet verstandig brownies naar een postbus te sturen omdat veel postbussen niet dagelijks geleegd worden.

 

Toch brownies verzenden naar een postbus of niet herkend adres? Dat kan wel maar wij noch PostNL kunnen dan verantwoordelijkheid nemen voor een juiste en tijdige ontvangst.

Ga als volgt te werk: plaats je bestelling maar vul bij het adres van de ontvanger de postcode en het huisnummer van Brownies per Post in: 7941 KB - 41. Dan verschijnt Keizersgracht in Meppel. Kies bij betaalwijze Overboeking, maar negeer het overboekingsverzoek dat je krijgt. Dus betaal niet aan Mollie. Mail ons direct na het plaatsen van de bestelling het juiste adres. Wij passen het handmatig aan en mailen je bevestiging van de bestelling. Tegelijkertijd mailen we je een factuur die je direct kunt overmaken.

 

België en Duitsland

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste adresgegevens voor Belgische en Duitse adressen. Bij Nederlandse adressen wordt de combinatie van postcode en huisnummer gecontroleerd, maar bij buitenlandse adressen niet. Het niet aankomen van de brownies vanwege het opgeven van een ongeldige combinatie is voor risico van de besteller.