De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Fairtrade en biologische ingrediënten
  • Vanaf € 9,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl

 

 
   

Op factuur bestellen

Geen gedoe met bankpassen en identifiers. Op factuur bestellen betekent dat je achteraf binnen 14 dagen betaalt. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgeeft bij Factuurgegevens.

Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Maak het aan en log één keer uit en dan weer in. Dan verschijnt de betaalwijze Op factuur op de check-out pagina.

Je maakt een account aan op een zakelijk e-mailadres, passend bij een zakelijke website waarop jullie volledige bedrijfscontactgegevens worden vermeld. De gegevens in jouw account komen overeen met de gegevens op jullie website. Bij telefoonnummer vul jij jouw rechtstreekse telefoonnummer in. Uiteraard ben je bevoegd om voor jouw organisatie een bestelling te plaatsen. Geldt binnen jouw organisatie dat er een inkoopordernummer nodig is, vermeld dat dan bij Factuurgegevens in het veld Uw facturatie-kenmerk. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken.