De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Fairtrade en biologische ingrediënten
  • Vanaf € 9,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl

 

 
   

Jullie huisstijl

Customwikkel en -kaart 

Met een wikkel en kaart volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jullie eigen vormgever levert de ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Een customwikkel en kaart zijn gratis vanaf 25 doosjes (van hetzelfde formaat). Lees er meer over op de pagina Zakelijk

 

Customwikkels

 

LET OP: tot en met dinsdag 22 februari 2022 kunnen wij helaas geen logowikkels maken. 

 

Logowikkel

Vind je zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij eenvoudig jullie logo op onze wikkel. Uiteraard kan je op de kaart een langere tekst kwijt. In het voorbeeld hieronder maakten wij een logowikkel voor automerk Ford. 

Logowikkel

Kaart

In combinatie met elk type wikkel kan je gepersonaliseerde boodschappen opgeven van maximaal 800 tekens die wij achterop onze For-you kaart of achterop jouw customkaart printen. Een customkaart is een A6, liggend ontwerp, aan te leveren in pdf. Bij een eenzijdig ontwerp van de customkaart kan deze door ons per doosje gepersonaliseerd worden. Bij een tweezijdig ontwerp kan dat niet. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen (handgeschreven) kaart toe te voegen aan de brownies.

 

Extra levertijd
Er zit extra levertijd op brownies met jullie eigen wikkel en/of kaart. Je leest er meer over op de pagina Zakelijk.