De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering: 9,8

Klantenservice bereikbaar

ma-vr 9-17 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 10-16 uur: 0522-785559

Jullie huisstijl

Let op: in de periode van 10 augustus tot en met 4 september kunnen wij vanwege een kleine bezetting op kantoor geen custom- of logowikkels maken of  laten drukken en geen  bestelformulieren via e-mail verwerken. We kunnen jullie brownies zeker verzenden, maar alleen als je rechtstreeks bestelt in de webshop. Lees hier hoe dat heel makkelijk gaat en hoe je zelf voor korting zorgt.

 

Customwikkel en -kaart 

Met een wikkel en kaart volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jullie eigen vormgever levert de ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Een customwikkel en kaart zijn gratis vanaf 25 doosjes (van hetzelfde formaat). De aanleverspecificaties download je hier

 

Customwikkels

 

Logowikkel

Vind je zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij eenvoudig jullie logo op onze wikkel. Onder of  boven het logo is nog ruimte voor een ultrakorte tekst van maximaal 20 tekens. Bijvoorbeeld: Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert. Uiteraard kan je op de kaart een langere tekst kwijt. In het voorbeeld hieronder maakten wij een logowikkel voor automerk Ford. 

Logowikkel

Kaart

In combinatie met elk type wikkel kan je gepersonaliseerde boodschappen opgeven van maximaal 400 tekens die wij achterop onze For-you kaart of achterop jouw customkaart printen. Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen (handgeschreven) kaart toe te voegen aan de brownies.