De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Brownies als relatiegeschenk

Zakelijke brownies

 

Meer dan 250 bedrijven gingen je al voor in het verzenden van brownies als relatiegeschenk. Doe net als hen en laat jouw klanten of medewerkers weten dat ze belangrijk zijn voor jou! 

 

  

Origineel en persoonlijk

 

Brownies per Post zijn:

Verschillende soorten

   

Gelegenheden

Je kunt ze natuurlijk verzenden rondom Kerst. Maar er zijn veel meer gelegenheden om jouw relaties in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld:

We denken graag met je mee!  

 

"Snelle afhandeling/bezorging en leuke reactie terug van onze relaties!
Een aanrader als een relatiegeschenk! Dit was de 2e keer dat we de brownies in hebben gezet als relatiegeschenk en er zullen zeker meerdere bestellingen blijven volgen!"

Rick, Woningverhuur Rotterdam

 

"Wanneer ik een kandidaat bij een van mijn klanten heb geplaatst, stuur ik hem/haar Brownies per Post op de 1e dag van hun dienstverband. Dit keer kreeg ik de volgende boodschap retour:
Hoi Audrey, wat een leuke verrassing kreeg ik gisteren! Brownies! Dank je wel, heel lief en attent van je! En het heeft me inderdaad direct nieuwe vrienden opgeleverd bij SLB. ;-)"

Audrey van der Linde, O3 Consultancy 

Standaardwikkels

Voor feestelijke gelegenheden, bedankjes, verhuizingen en voor zomaar staan er verschillende wikkels in de webshop. Die zijn zakelijk ook heel goed in te zetten in combinatie met jouw persoonlijke tekst op de For you kaart. 

Standaardwikkel

Logowikkel

Wil je meer 'branding' maar heb je geen eigen vormgever tot je beschikking, dan kunnen wij onze kraftbruine wikkel bedrukken met jouw logo. Op de wikkel is boven of onder het logo ruimte voor een ultrakorte tekst. Bijvoorbeeld Iets lekkers van [Logo] of [Logo] trakteert.

Logowikkel

Customwikkel

Ga je er helemaal voor dan maken jullie 100% een eigen ontwerp voor de wikkel en eventueel ook voor kaart. Hier zie je de wikkel en kaart die EW Facility Services ontwierp ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan. Op verzoek sturen we je meer voorbeelden.

Customwikkel

Offerte

 

Klik hier en zie meteen jouw offerte ...