De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Verras jouw relaties!

Wat is joúw reden om te kiezen voor Brownies per Post als relatiegeschenk?

 

Heb je een jubileum of mijlpaal te vieren, wil je trouwe klanten bedanken, wil je een lancering kracht bijzetten, of deelnemers alvast lekker maken voor een webinar of congres?

 

Of zet ze in als goedmakertje bij een klacht of als er wachttijden zijn. En natuurlijk is zo'n lekkere browniebox het ideale brievenbuscadeautje voor iedereen die je een compliment wilt maken op de Dag van de Zorg, ICT-er of Schoonmaker.

 

Wil je Brownies per Post inzetten als verjaardagsgeschenk voor jullie jarige medewerkers? Ook dat maken we graag heel makkelijk voor je. 

 

Verjaardagsbrownies


Wist je dat Brownies per Post-eigenaar Marjolein Kleine de uitvinder is van brownies per post wereldwijd? Inmiddels is haar concept veelvuldig gekopieerd maar de geheime code van Marjoleins recepturen is nog nooit gekraakt. En dat proef je! 


Brownies per Post zijn exclusief verkrijgbaar op browniesperpost.nl. Zie je ons elders? Dan zijn we het niet. We werken ambachtelijk en vanwege onze authentieke werkwijze is onze capaciteit beperkt. Grote opdrachten tot enkele honderden doosjes per dag kunnen we goed aan.

 

Hoewel we werken met fairtrade chocolade en grotendeels biologische ingrediënten zijn we in staat de prijzen laag te houden. We doen namelijk niet aan sales-, marketing- en social mediamanagers of andere poespas. Lekker eenvoudig, dat zijn wij. 

 

Dus in het kort zijn dit jouw redenen om te kiezen voor Brownies per Post, the Original:

 

We noemen geen namen, maar meer dan 3000 bedrijven gingen je voor. Lees de enthousiaste reviews en bekijk het digitale boekje om te zien hoe andere bedrijven het aanpakten:

 

 

 

Meer info?
Vraag offerte aan of neem contact met ons op. De kans is groot dat je Marjolein zelf treft.