De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Fairtrade en biologische ingrediënten
  • Vanaf € 9,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl

 

 
   

Verras jouw relaties!

Meer dan 3000 bedrijven gingen je al voor in het verzenden van Brownies per Post als relatiegeschenk. Doe net als hen en laat jouw klanten of medewerkers weten dat ze belangrijk voor jou zijn. Het geeft zo'n fijn gevoel om eens lekker uit te delen! We inspireren je graag of ga meteen naar zakelijk bestellen.  

 

 

Een eerlijk, origineel en persoonlijk cadeau!

 

Brownies per Post zijn:

Verschillende soorten

  

The Original!

Wereldwijd waren we de allereerste brownies-per-post-bakker ooit. Sindsdien inspireerden we vele andere browniebakkers. Maar de code van ons unieke recept werd nimmer gekraakt. Gelukkig maar want we deden maar liefst twee jaar over de ontwikkeling van ons basisrecept. Platte brievenbusbrownies maken was niet zo moeilijk, maar ze die fantastische diepzinnige, volle, rijke en smeuïge smaak meegeven die de echte Brownies-per-Post-brownies hebben, dat  kwam aan op veel experimenteren en vakmanschap. En de beste ingrediënten natuurlijk: fairtrade Belgische Callebaut chocolade, biologische eieren, biologische bloem en biologische roomboter van Hollandse bodem. 

De jarige fiets

Je kunt Brownies per Post natuurlijk verzenden rondom Kerst. Maar er zijn veel meer gelegenheden om jouw relaties speciale aandacht te geven. Zo is er een fietsenspecialist die zijn klanten een jaar na aankoop van een nieuwe fiets feliciteert met de verjaardag van de fiets. Dat leidt maar al te vaak tot een brede glimlach bij de klant en extra onderhoudsbeurten voor de specialist! 

 

Andere gelegenheden zijn:

 

  

Kwaliteitsdrukwerk

De brownies zijn dus echt verrukkelijk. Maar jij hebt meer te vertellen! Daar biedt de verpakking jou alle gelegenheid toe. Wij werken met full colour wikkels van een mooie glanzende papierkwaliteit en kaarten van stevig ansichtkaartenkarton. Alles gedrukt door een kwaliteitsdrukkerij. 

Onze themawikkels

Wil je snel brownies versturen of maar een paar doosjes of vind je een eigen wikkel niet zo heel belangrijk, maak dan een keuze uit één van onze thema-wikkels. Hartstikke leuk en heel persoonlijk in combinatie met jouw persoonlijke tekst op de kaart.

 

Verschillende wikkels  

Logowikkel

Wil je meer 'branding' dan kunnen wij jouw logo op onze wikkel plaatsen. Uiteraard kan je op de kaart een langere tekst kwijt. In het voorbeeld hieronder maakten wij een logowikkel voor automerk Ford. 

Logowikkel

Customwikkel

Ga je voor maximale exposure dan maken jullie 100% een eigen ontwerp voor de wikkel en eventueel ook voor de kaart. 

 

Customwikkels

Kaart

In combinatie met elk type wikkel kan je gepersonaliseerde boodschappen opgeven (van maximaal 800 tekens) die wij achterop onze For-you kaart printen. De kaart helemaal zelf ontwerpen kan ook. Dat noemen wij een customkaart. 

 

De lekkerste brownies, een mooie bedrijfswikkel, jouw persoonlijke boodschap op een kaart ... Twijfel je nog ergens over? 

En als ze niet aankomen?

Dat gebeurt bijna nooit. Wij zijn echt heel tevreden over de brievenbusbezorging van PostNL. Een dagje vertraging komt voor, soms twee, maar niet aankomen gebeurt zelden. Als het toch gebeurt, sturen we gewoon nieuwe verse brownies. Dat is ons risico en daar doen wij niet moeilijk over.

 

Naar de post

 

Wat klanten zeggen

Wij kunnen zoveel zeggen, maar gelukkig spreken onze klanten zich ook uit. Zij geven ons maar liefst een 9,8 voor smaak, prijs, bezorging en service. Dat is het gemiddelde van meer dan 1800 reviews

 

"Snelle afhandeling/bezorging en leuke reactie terug van onze relaties!
Een aanrader als een relatiegeschenk! Dit was de 2e keer dat we de brownies in hebben gezet als relatiegeschenk en er zullen zeker meerdere bestellingen blijven volgen!"

Rick, Woningverhuur Rotterdam

 

"Wanneer ik een kandidaat bij een van mijn klanten heb geplaatst, stuur ik hem/haar Brownies per Post op de 1e dag van hun dienstverband. Dit keer kreeg ik de volgende boodschap retour:
Hoi Audrey, wat een leuke verrassing kreeg ik gisteren! Brownies! Dank je wel, heel lief en attent van je! En het heeft me inderdaad direct nieuwe vrienden opgeleverd bij SLB. ;-)"

Audrey van der Linde, O3 Consultancy 

 

De lekkerste brownies

Webwinkelkeurmerk

We voldoen aan alle eisen voor het hanteren van het webwinkelkeurmerk van Stichting Webwinkelkeur, waaronder geen verborgen (verzend)kosten en een goed bereikbare klantenservice.

Keurmerk webwinkel

 

Alle voordelen op een rij

De brownies van Brownies per Post

En jij kunt rekenen op onze service en persoonlijke aandacht!

Tijd dus om het te regelen