De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Verras jouw relaties!

Wat is joúw reden om te kiezen voor Brownies per Post als relatiegeschenk?

 

Heb je een jubileum of mijlpaal te vieren, wil je trouwe klanten bedanken, wil je een lancering kracht bijzetten, of deelnemers alvast lekker maken voor een webinar of congres?

 

Of zet ze in als goedmakertje bij een klacht of als er wachttijden zijn. En natuurlijk is zo'n lekkere browniebox het ideale brievenbuscadeautje voor iedereen die je een compliment wilt maken op de Dag van de Zorg, ICT-er of Schoonmaker.

 

Wil je Brownies per Post inzetten als verjaardagsgeschenk voor jullie jarige medewerkers? Ook dat maken we graag heel makkelijk voor je. 

 

Verjaardagsbrownies


Wist je dat Brownies per Post de uitvinder is van brownies per post wereldwijd? Inmiddels is het concept veelvuldig gekopieerd maar de geheime code van onze recepturen is nog nooit gekraakt. En dat proef je! 


Brownies per Post zijn exclusief verkrijgbaar op browniesperpost.nl. Zie je ons elders? Dan zijn we het niet. We werken ambachtelijk en dat proef je! Grote opdrachten tot enkele honderden doosjes per dag kunnen we goed aan.

 

Hoewel we werken met fairtrade chocolade en grotendeels biologische ingrediënten zijn we in staat de prijzen laag te houden. Mond tot mond reclame is de beste reclame. Van een brownie komt een brownie zegt Paul altijd. Daarnaast worden we ook steeds actiever met onze marketing. Iedereen moet de lekkerste brownies kunnen vinden....

 

Dus in het kort zijn dit jouw redenen om te kiezen voor Brownies per Post, the Original:

 We noemen geen namen, maar meer dan 3000 bedrijven gingen je voor. Lees in dit boekje de enthousiaste reviews en zie hoe andere bedrijven het aanpakten. 

 

Meer info?
Vraag offerte aan of neem contact met ons op. De kans is groot dat je Martien of Paul treft.