De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Pakketpost

Standaard worden jouw brownies verzonden als brievenbuspost. Wil je dat niet? Of wil je meer doosjes verzenden naar één adres, ga dan als volgt te werk:

 

Vul bij alle ontvangers hetzelfde adres in. Vink aan 'Deze adresgegevens voor alle dozen' om het niet steeds opnieuw te hoeven invullen. Als alle personalisaties zijn gedaan en je bent klaar om te betalen, kies dan bij betaalwijze voor Overboeken en rond je bestelling af. 

 

Negeer het automatische betaalverzoek dat je vervolgens krijgt. Stuur dan een e-mail naar info@browniesperpost.nl om ons te laten weten dat je de bestelling die je zojuist hebt gedaan als pakket verzonden wilt hebben.  Wij bevestigen dat weer aan jou en mailen jou een factuur met gecorrigeerde verzendkosten en een betaallink om het bedrag over te maken.  De verzendkosten bedragen € 7,75 tot 20 kg.

 

In principe worden de brownies de volgende dag bezorgd, maar soms is de post vertraagd. Worden de brownies niet binnen 3 werkdagen bezorgd, dan is het risico voor ons.  Binnen die drie dagen is het risico voor jou.

 

Houd er rekening mee dat er voor de ontvangst van een pakket iemand op het adres aanwezig moet zijn. Wil je het afhalen op een afhaalpunt? Geef dat dan in dezelfde e-mail aan ons door. we kunnen je ook een offerte geven voor aflevering door onze koerier.