De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Verzending en bezorging

Samen zorgen we ervoor dat jouw chocolade cadeau op het juiste moment bezorgd wordt. Lees deze informatie daarom goed. 

 

Brievenbuspakje in NL

Wij verzenden alle brownies naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 85% van de gevallen. 

 

Pakket in België en Duitsland

Alle brownies naar Belgische en Duitse adressen verzenden wij met pakketpost met daarop de instructie voor de postbode dat ze in de brievenbus bezorgd mogen worden als er niemand thuis is. De overkomstduur is in principe één tot drie dagen. Voor België en Duitsland is het bij wet verplicht dat de naam van de ontvanger en de bedrijfsnaam exact overeenkomen met de namen die geregistreerd zijn op het betreffende adres. Komen deze namen niet overeen, bijvoorbeeld doordat je niet de bedrijfsnaam hebt vermeld, dan worden de brownies door de post geretourneerd. Wees er dus zeker van dat jouw adressering overeenkomt met het naambordje bij de deur. 

 

Verzenddatum, geen bezorgdatum

In één op de tien gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.

 

Zondag en maandag 

PostNL bezorgt geen brievenbuspost op zondag en maandag. Als je wilt dat jouw brownies echt pas op zondag of maandag worden geopend kies dan als verzenddatum de donderdag of vrijdag ervoor en kies bij de adressering van jouw brownies niet voor Persoon maar voor Bedrijf en typ in de regel voor bedrijfsnaam 'Openen op zondag/maandag!'

 

Normale verzend- en bezorgschema

Houd rekening met vertraging in de bezorging. 
In schema, voor Nederland (bestelling op werkdagen afgerond voor 16.30 uur):

Besteldag: Verzonden: Bezorgd:
Maandag Maandag Dinsdag (15% kans op woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (15% kans op donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (15% kans op vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (15% kans op zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (15% kans op dinsdag)
Zaterdag Maandag Dinsdag (15% kans op woensdag)
Zondag Maandag Dinsdag (15% kans op woensdag)

 

De bezorgtijd is afhankelijk van de tijd waarop de postbode gewoonlijk de brievenbuspost bezorgt in een wijk. Zijn de brownies bestemd voor bij de koffie in de ochtend? Kies dan een verzenddatum twee dagen eerder. 

  

Datum niet kiesbaar?

Is een datum niet meer te kiezen, dan zitten we op die datum al vol. 

 

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. In deze brochure worden die uitgebreid beschreven. In het kort: de inwerpopening moet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog zijn. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms niet het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past. Is de brievenbus vol of ongeschikt dan worden de brownies bij de buren bezorgd of op een afhaalpunt. Controleer de track- en traceinformatie zodat je de geadresseerde kunt informeren als zich dat voordoet.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je brownies versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen.
Zet het adres van de ontvanger op Bedrijf. Voeg de afdeling toe aan de bedrijfsnaam en het kamernummer aan de persoonsnaam. Kom je er niet uit, mail ons dan meteen na het plaatsen van de bestelling even hoe je het wilt.

 

Huisdier
Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren.

 

Track-en-trace code

Jouw brownies worden verzonden met een track-en-trace code. Zodra ze door PostNL gesorteerd zijn ontvang je een mail met een track- en tracecode aan de hand waarvan je de bezorging kunt volgen.
 

Andere verzendwijze

Wil je een andere verzendwijze? Neem dan even contact met ons op. Wellicht kunnen we het regelen.

 

Bij warm weer
Bij warm weer doen we een sticker op de buitenkant van de doos die de ontvangers instrueert de brownies eerst te koelen alvorens ze te eten. We adviseren je daarnaast in verband met de hoge temperaturen hen ook even op de hoogte te stellen van het doosje in de brievenbus.

 

Nu bestellen