De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Fairtrade en biologische ingrediënten
  • Vanaf € 9,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl

 

 
   

Dag van de Verpleging

Dag van de Verpleging

 

12 mei is internationaal uitgeroepen tot Dag van de Verpleging. Het is de geboortedag van Florence Nightingale (1820-1910). Zij was een Britse verpleegster en de grondlegger van de moderne verpleging. Zij zorgde ervoor dat verpleging een serieus vak werd. In 1860 richtte Florence in Londen een verpleegstersschool op, de eerste professionele opleiding in dit vakgebied. Op deze dag worden er allerlei beroepsactiviteiten georganiseerd voor en door verpleegkundigen.

Maar het is ook een mooie gelegenheid om hen te complimenteren voor het belangrijke werk dat zij doen. Wie ken jij die zich met hart en ziel inzet voor de verpleging en verzorging van anderen? Complimenteer hem of haar met brownies en tot en met woensdag 11 mei 16.30 uur krijg je met code DVDV2022 5% korting op jouw bestelling. 

Je plaatst jouw bestelling op de gebruikelijke manier, vult code DVDV2022 in bij het afrekenen in het veld Cadeaucode en klikt dan op Toepassen. Dat is alles.

 

Nu bestellen

 

 NB: De korting is van toepassing op het totaalbedrag, dus ook op de verzendkosten. Op zakelijke orders die via een excel-formulier worden aangeleverd geldt onze normale aantrekkelijke businesskorting.