De lekkerste brownies
  • De enige echte Brownies per Post, sinds 2010
  • Met biologische boter, bloem en eieren
  • Vanaf € 10,95 (en maar € 2,95 verzendkosten) 
  • Klanten geven ons een 9,8. Lees de reviews

Klantenservice: ma-vr  09.30 - 17.00 uur

0522-700229 / info@browniesperpost.nl
browniesperpost.nl 

 

 
   

Grote bestellingen

Direct, mét korting en als je wilt op factuur

 

Er zijn twee manieren:

- rechtstreeks tot 99 doosjes brownies bestellen in de webshop

- of mail ons het Excel-opdrachtformulier.

 

Via het Excel-opdrachtformulier:
Download het opdrachtformulier, vul het volledig in, geef alle ontvangers op en mail het aan ons. Wij passen automatisch de verderop genoemde *kortingspercentages toe op jouw opdracht. Je ontvangt geen spaarpunten. Als je het formulier volledig hebt ingevuld, zullen wij jouw opdracht uitvoeren zoals gevraagd. Op werkdagen ontvang je onze bevestiging binnen enkele uren. De data in het groen zijn op dit moment beschikbaar voor het versturen van jouw brownies: 

 

  

  

 

Rechtstreeks in de webshop:  

 Customwikkels

 

Customwikkel 

Met een wikkel volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jij levert het ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Wij laten de wikkels drukken in een mooie, professionele kwaliteit. Een customwikkel is gratis vanaf 25 doosjes (van hetzelfde formaat). Bij minder doosjes betaal je eenmalig € 27,25. De aanleverspecificaties download je hier. Werktekeningen download je hier: voor de kleine doos, voor de normale doos, voor de superdoos

 

Customkaart

De wikkel gaat òm de browniedoos. Een kaart gaat bij de brownies ìn de doos. ​De kaart is een A6, liggend ontwerp, aan te leveren in pdf. Bij een eenzijdig ontwerp van de customkaart kan deze door ons per doosje gepersonaliseerd worden. Bij een tweezijdig ontwerp kan dat niet. 

 

Logowikkel

Is zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij graag jullie logo op onze wikkel. Voor een logowikkel mail je ons je logo in png-formaat en kies je een van onze standaardwikkels waar wij hem op plaatsen (in plaats van ons eigen grote Brownies-per-Post logo). Wij zorgen voor een passende kleurstelling en sturen je een voorstel. Er is één wijzigingenronde mogelijk. Jouw (gepersonaliseerde) tekst printen wij op onze For-you kaart. Een logowikkel is gratis vanaf 35 doosjes. Bij minder doosjes kost de logowikkel eenmalig € 38,15 (zelfde formaat doosje).  


Kies tijdens jouw bestelling in de webshop bij de wikkelkeuze 'codewikkel' (al heb je geen code). Mail jouw ontwerpen of logo aan ons tenminste twee werkdagen voor de verzenddatum van jouw brownies met vermelding van jouw ordernummer. Je ontvangt een aparte factuur voor de wikkel als je minder dan 25/35 doosjes bestelde  

Logowikkel

 

Handgeschreven kaart

Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen handgeschreven kaart toe te voegen aan de brownies. Mail ons even, dan leggen we uit hoe dat werkt.

 

Op factuur bestellen

Op factuur bestellen betekent dat je achteraf binnen 14 dagen betaalt. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgeeft bij Factuurgegevens. Op factuur bestellen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten met een account. Maak het aan en log één keer uit en dan weer in. Dan verschijnt de betaalwijze Op factuur op de check-out pagina.

Je maakt een account aan op een zakelijk e-mailadres, passend bij een zakelijke website waarop jullie volledige bedrijfscontactgegevens worden vermeld. De gegevens in jouw account komen overeen met de gegevens op jullie website. Bij telefoonnummer vul jij het nummer in waarop jij overdag bereikbaar bent. Uiteraard ben je bevoegd om voor jouw organisatie een bestelling te plaatsen. Geldt binnen jouw organisatie dat er een inkoopordernummer nodig is, vermeld dat dan bij Factuurgegevens in het veld Uw facturatie-kenmerk. Moeten wij voldoen aan jullie inkoopvoorwaarden, laat ons dat dan van tevoren weten. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. 

 

Prepaid tegoed
Een prepaid tegoed is handig als je vaker brownies bestelt. Jij bepaalt voor welk bedrag je een tegoed wilt. Dat kan al vanaf 150 euro. Je betaalt één keer een factuur en krijgt van ons een shoptegoedcode waarmee je jouw bestellingen plaatst in de webshop wanneer en voor wie je maar wilt. Vraag via de knop onderaan de pagina offerte aan en wij informeren je graag. 

 

Verjaardagsservice
Zo makkelijk! Jij geeft één keer de ontvangers aan ons door en wij regelen de rest. Betalen doe je achteraf per maand of per kwartaal. Tussentijds aanpassen is uiteraard geen probleem. Vraag via de knop onderaan de pagina jouw offerte aan of vul meteen het opdrachtformulier in.  

 

Digitale cadeaubonnen

Digitale cadeaubonnen van Brownies per Post zijn een origineel cadeau voor jullie zakelijke relaties. Je geeft ze daarmee niet alleen de lekkerste brownies cadeau, maar ook hun favoriete smaak op het moment dat het hen het beste uitkomt. De bedragkeuze is vrij en er is ruimte voor jullie persoonlijke boodschap. Digitale cadeaubonnen kunnen in de webshop besteld worden en zijn direct via e-mail beschikbaar. Wij kunnen de codes ook voor jou verzenden aan de eindontvangers of we kunnen aan jou een Excellijst met codes beschikbaar stellen zodat jij ze zelf kunt verzenden. Vaak lukt dat allemaal dezelfde dag nog. 

 

Papieren cadeaubonnen 

Papieren cadeaubonnen zijn beschikbaar vanaf 100 stuks. Houd rekening met een levertijd van meerdere werkdagen. 

 

Eerst offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. We horen graag wat jouw wensen zijn. Of bel ons op 0522-700229 (ma-vr, 9-17).