De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering: 9,8

Klantenservice bereikbaar

ma-vr 9-17 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 10-16 uur: 0522-785559

Grote bestellingen

Let op: in de periode van 10 augustus tot en met 4 september kunnen wij vanwege een kleine bezetting op kantoor geen custom- of logowikkels maken of  laten drukken en geen  bestelformulieren via e-mail verwerken. We kunnen jullie brownies zeker verzenden, maar alleen als je rechtstreeks bestelt in de webshop. Lees hier hoe dat heel makkelijk gaat en hoe je zelf voor korting zorgt.

 

Jullie boodschap onder de aandacht brengen bij honderden klanten? Met Brownies per Post weet je zeker dat je aandacht krijgt. Kies dan een toepasselijke wikkel uit ons eigen assortiment of laat je eigen wikkel maken. Samen met jullie eigen tekst op een kaart wordt dat een heel persoonlijk cadeau. 

 

Onze webshop is ervoor gemaakt om in één bestelling aan meer personen brownies te sturen. We hebben handige aanvinkvakjes gemaakt zodat je de personalisaties die hetzelfde zijn maar één keer hoeft in te voeren. Lees hier hoe dat heel makkelijk gaat en hoe je zelf voor korting zorgt.

 

Wil je liever korting dan gratis brownies òf zijn er meer dan 25 ontvangers plaats jouw bestelling dan niet in de webshop maar download dit bestelformulier, vul het in en mail dat naar ons. Bestellingen die ma-vr voor 14.00 uur via e-mail bij ons binnenkomen proberen we dezelfde dag te verzenden, maar dat weet je pas zeker als wij dat bevestigd hebben. Eerst offerte vragen kan natuurlijk ook.