De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering: 9,8

Klantenservice bereikbaar

ma-vr 9-17 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Grote bestellingen

Jullie boodschap onder de aandacht brengen bij al je klanten? Met Brownies per Post weet je zeker dat je aandacht krijgt. Kies dan een toepasselijke wikkel uit ons eigen assortiment of laat je eigen wikkel maken. Samen met jullie eigen tekst op een kaart wordt dat een heel persoonlijk cadeau.

 

Meer ontvangers? Regel het makkelijk zelf met korting!

Onze webshop is ervoor gemaakt om heel makkelijk voor verschillende personen op verschillende adressen brownies te bestellen. Dat levert jou meer korting op dan wanneer je een excelbestand aanlevert en nu meteen zekerheid over wanneer we ze kunnen verzenden: kan je de datum nog kiezen, dan kan het. Zo niet, dan zitten we op die dag al vol.  

 

Zo werkt het

Je krijgt jouw korting door zelf een kortingscode toe te passen. Het hieronder genoemde kortingspercentage wordt toegepast op het totaalbedrag van jouw bestelling inclusief verzendkosten en BTW: 
- Orders met een totaalbedrag van 150 - 499 euro: 10% korting. Gebruik code BK5837TB
- Orders met een totaal van 500 - 1500 euro: 15% korting. Gebruik code BK4342KV

Daarnaast krijg je spaarpunten over het resterende bedrag. Per 150 euro geven jouw spaarpunten recht op een tegoedcode ter waarde van € 16,40 die je bij een volgende bestelling kunt inwisselen.  

 

Zo doe je het:

Hoeveel tijd kost het

Als je een lijst met namen en adressen van de ontvangers bij de hand hebt, duurt het plaatsen van een bestelling voor bijvoorbeeld 50 ontvangers met (bijna) dezelfde persoonlijke boodschap maar 30 minuten. Dan ben je helemaal klaar en is alles geregeld. Zeker weten dat een offertetraject en alles mailen aan ons jou meer tijd kost. 

 

Orders die je zelf in de webshop plaatst met een kortingscode en die op werkdagen voor 15.30 uur zijn afgerond, kunnen dezelfde dag door ons worden verzonden. 

 

Customwikkel 

Met een wikkel en eventueel een kaart volledig naar jullie eigen ontwerp maak je een echt bedrijfsgeschenk van jullie brownies. Jij levert de ontwerpen in pdf-formaat aan ons aan. Wij laten de wikkels drukken in een mooie, professionele kwaliteit. Een customwikkel en -kaart zijn gratis vanaf 25 doosjes (van hetzelfde formaat). Bij een kleinere bestelling betaal je eenmalig € 25,= . Bij een eenzijdig ontwerp van de kaart, kan deze per doosje brownies nog door ons gepersonaliseerd worden. De aanleverspecificaties download je hier. Werktekeningen download je hier: voor de kleine doos, voor de normale doos, voor de superdoos

Kies tijdens jouw bestelling in de webshop bij de wikkelkeuze 'codewikkel' (al heb je nog geen eigen code). Zorg dat je jouw ontwerpen tenminste twee werkdagen voor de verzenddatum van jouw brownies aan ons mailt en vermeld daarbij je ordernummer dat je kreeg na het plaatsen van de bestelling in de webshop. Je ontvangt een aparte factuur voor jouw customwikkel als je minder dan 25 doosjes bestelde 
 

Customwikkels

 

Logowikkel

Vind je zelf (laten) ontwerpen te veel gedoe? Dan plaatsen wij graag jullie logo op onze wikkel. Een logowikkel is gratis vanaf 35 doosjes en kost eenmalig € 35,= bij kleinere bestellingen (zelfde formaat doosje).  Voor een logowikkel mail je ons je logo in png-formaat en kies je een van onze standaardwikkels waar wij hem op plaatsen (in plaats van ons eigen grote Brownies-per-Post logo). Wij zorgen voor een passende kleurstelling en sturen je een voorstel. Er is één wijzigingenronde mogelijk. Jouw (gepersonaliseerde) tekst printen wij op onze For-you kaart. 

 

Kies tijdens jouw bestelling in de webshop bij de wikkelkeuze 'codewikkel'  (al heb je nog geen eigen code). Zorg dat je jouw logo en wikkelkeuze tenminste drie werkdagen voor de verzenddatum van jouw brownies aan ons mailt en vermeld daarbij je ordernummer dat je kreeg na het plaatsen van de bestelling in de webshop. Je ontvangt een aparte factuur voor jouw logowikkel als je minder dan 35 doosjes bestelde .  

Logowikkel

Handgeschreven kaart

Het is uiteraard ook mogelijk om jouw eigen handgeschreven kaart toe te voegen aan de brownies. Mail ons, dan laten wij jou weten hoe dat werkt.

 

Bestelformulier

Wil je niet zelf jouw bestelling invoeren in de webshop? Mail ons dan dit volledig ingevulde bestelformulier. We verwerken bestelformulieren in volgorde van binnenkomst. We laten je dezelfde werkdag weten of de gewenste verzenddatum haalbaar is.