De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Wachten hoeft niet, hier is onze offerte!

Wat leuk dat je overweegt Brownies per Post in te zetten voor jullie relaties! Je zult er een onvergetelijke herinnering mee creëren waarvoor ze bij je terug komen! Naast dat onze brownies de lekkerste van het land zijn, is het goed om te weten dat wij werken met fairtrade Callebaut chocolade (met het Max Havelaar keurmerk dus) en met biologische eieren, bloem en boter.

 

Orders vanaf 11 doosjes kunnen besteld worden via het bestelformulier. Downloaden kan onderaan deze pagina. 

 

Bestel je via het bestelformulier dan zijn de prijzen als volgt: 

11 - 24 doosjes: kleine doos € 9,50, normale doos € 16,95, superdoos € 29,10

25 - 49 doosjes: kleine doos € 9,25, normale doos € 16,10, superdoos € 28,50

50 - 99 doosjes: kleine doos € 9,25, normale doos € 15,60, superdoos € 27,90

vanaf 100 doosjes: kleine doos € 8,95, normale doos € 14,95, superdoos € 26,95

 

De kleine doos weegt tenminste 300 gram (6 brownies), de normale doos 600 gram (12 brownies) en de superdoos tenminste 1200 gram (24 brownies). De brownies hebben de maat 3,5 x 7 cm.

 

Genoemde prijzen gelden voor de soorten Double Chocolates en Originals. Dat zijn onze beste brownies en als je ons leert kennen moet dat zijn met deze soorten vinden wij ;-). Andere soorten zijn uiteraard mogelijk. De meerprijs daarvan per 6 brownies zie je hier (even klikken op Klik en maak je keuze).

 

Genoemde prijzen zijn exclusief € 2,78 verzendkosten per doos in NL (€ 6,56 voor België). De prijs is inclusief één van onze standaardwikkels en jouw tekst achterop onze for-you-kaart. 

 

Een logowikkel of customwikkel is gratis vanaf 50 doosjes. Bij minder doosjes of bij meer dan één ontwerp bedraagt de prijs  € 30,= per wikkel. Voor een logowikkel mail je ons je logo en de gelegenheid waarvoor je brownies verstuurt en we sturen je het voorstel. Wijzigingen daarin maar zeer beperkt mogelijk. Een customwikkel is een wikkel geheel naar jullie eigen ontwerp, ontworpen door jullie eigen vormgevers aan de hand van onze specificaties en aangeleverd in pdf. In combinatie met een customwikkel kan ook een customkaart gemaakt worden. Een customkaart kan - in tegenstelling tot onze standaard For-you kaart - niet gepersonaliseerd worden en is dus voor alle zendingen hetzelfde. Een customkaart is gratis vanaf 50 doosjes. Bij minder doosjes of meer ontwerpen bedraagt de prijs € 30,= per ontwerp.

 

Alle hier genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW, geldig tot en met 31 januari 2019 en bij dit aanbod geldt ons spaarprogramma niet. Bestel je niet via het bestelformulier maar gewoon in de webshop, dan krijg je geen korting maar wel spaarpunten voor gratis brownies. 

 

Als je wel meer doosjes wilt afnemen, maar ze niet allemaal ineens wilt verzenden, kan je een zogenaamd shoptegoed kopen. Je koopt dan een code bij ons voor een door jullie te bepalen aantal dozen brownies die je kunt verzenden als het jullie uitkomt. We sturen je één keer een factuur voor de code. Daarna plaats je jouw bestellingen zelf in de webshop als het jou uitkomt en reken je af met de code. Mocht dat jouw voorkeur hebben, neem dan even contact met ons op. 

 

Wij kunnen in principe verzenden vanaf de vierde werkdag na ontvangst van jullie input voor de logowikkel of het ontwerp van de customwikkel en de gegevens van de ontvangers. Wij garanderen dat wij op de afgesproken dag jouw brownies verzenden (na onze bevestiging van jouw order). In 90% van de gevallen worden ze de volgende dag bezorgd. In 10% van de gevallen duurt dat één of twee dagen langer. Houdt daar bij de keuze van de verzenddatum rekening mee.

 

Sommige verzenddata zitten vanwege grote orders al vol. Bestel je meer dan 50 doosjes informeer er dan vooraf even naar.

 

Nadat jij ons het bestelformulier hebt gemaild, bevestigingen wij aan jou de totaalprijs van jouw bestelling, de verzenddatum en de eventuele aanleverdata. Wij hebben pas een overeenkomst nadat wij jouw akkoord op die bevestiging hebben ontvangen. 

 

Wat je verder nog moet weten is dat de brownies na verzenden nog acht dagen houdbaar zijn. Maar dat redt niemand ;-) En dat we een betaaltermijn hanteren van 14 dagen na ontvangst van de factuur en dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn op dit aanbod.

 

Ik hoop dat ik je zo voldoende heb geïnformeerd. Maar heb je nog dingen te overleggen? Geen punt, bel of mail ons. We denken graag met je mee.

 

Mail naar marjolein@browniesperpost.nl of bel 0522-785559.

 

***

 

Download hier de aanleverspecificaties voor een customwikkel en -kaart. 

Download hier het bestelformulier