"In Amerika was ik een groot fan van Peanutbutterbrownies. Maar deze zijn zelfs nog beter, subtieler en niet zo zoet."
Eettip: na aankomst eerst stevig laten worden in de koelkast. Bewaren daarna: voor stevige brownies bewaren in de koelkast en voor zachtere brownies bewaren in de voorraadkast. Serveertip: maak er een Amerikaans feestje van met zelfgemaakte aardbeienjam en chocoladesaus.
Allergenen:
Een klassieker onder de brownies, deze Pindakaasbrownie. Natuurlijk niet met gewoon zomaar een pot pindakaas door het beslag. Het vereist vakmanschap om hier een lekker ding van te maken waarin de smaken van de chocolade en de pindakaas afzonderlijk te ervaren zijn en ze samen een niet te beschrijven wauw-effect geven. We did it, you try it!
6 stuks, ± 300 gram : € 12,95
12 stuks, ± 600 gram : € 19,95
24 stuks, ± 1200 gram : € 34,95
Ingrediënten: suiker, biologische roomboter, fairtrade Callebaut chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, sojalecithine, natuurlijk vanille aroma), biologische eieren, biologische tarwebloem, pindakaas van biologische pinda's, johannesbroodpitmeel, citroensap, stremsel, zout. LET OP: deze brownies bevatten PINDA'S en al onze brownies kunnen sporen van noten bevatten.
Naar meer personen?
Kies hier tot 100 doosjes.
Beste Browniefan,
Vanwege de sluiting van niet-essentiële winkels is het erg druk bij PostNL. Laat je brownies daarom een dagje eerder versturen als ze voor een speciale datum zijn. En op sommige dagen zijn wij zelf al helemaal 'volgeboekt'. Dat is er de reden van dat sommige verzenddata niet meer beschikbaar zijn. Als een andere verzenddatum niet schikt, is onze digitale cadeaubon wellicht een idee. Die verzenden we via e-mail wanneer jij maar wilt zodat de ontvanger op een moment dat het hem of haar het beste uitkomt z'n favoriete brownies kan kiezen. We hopen op jouw begrip.
De bakkers en inpakkers van
Brownies per Post
Sluit venster