De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Op factuur bestellen

Achteraf betalen kan als je een zakelijk account aanmaakt. Log 1x  uit en dan weer in. Als je vervolgens ingelogd bestelt zal bij de betaalwijzen op de check-out pagina de betaalwijze Op factuur verschijnen.  

 

Op factuur betekent dat je achteraf  binnen 14 dagen moet betalen. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgaf bij Factuurgegevens. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht. 

Meer brownies bestellen

 

Onze webshop is ervoor gemaakt om in één bestelling aan meer personen brownies te sturen. We hebben handige aanvinkvakjes gemaakt zodat je de personalisaties die hetzelfde zijn maar één keer hoeft in te voeren. Maak zeker eerst een account aan, want dan krijg je lekker veel Browniepoints! voor gratis brownies.

 

Wil je liever korting dan gratis brownies òf zijn er meer dan 25 ontvangers plaats jouw bestelling dan niet in de webshop, maar download dit bestelformulier, vul het in en mail dat naar ons. Bestellingen die ma-vr voor 14.00 uur via e-mail bij ons binnenkomen proberen we dezelfde dag te verzenden, maar dat weet je pas zeker als wij dat bevestigd hebben. 

Online offerte

Klik hier en krijg meteen jouw online offerte voor grotere aantallen, je eigen wikkel, onze verjaardagsservice en een shoptegoed.