De lekkerste brownies
  • The Original: de eerste, de lekkerste
  • Gratis kaartje en wikkel naar keuze
  • Hoogste klantwaardering

Klantenservice bereikbaar

dagelijks 8-20 uur:     info@browniesperpost.nl
ma-vr 9-17 uur: 0522-785559

Op factuur bestellen

Achteraf betalen kan als je een zakelijk account aanmaakt. Log 1x  uit en dan weer in. Als je vervolgens ingelogd bestelt zal bij de betaalwijzen op de check-out pagina de betaalwijze Op factuur verschijnen.  

 

Op factuur betekent dat je achteraf  binnen 14 dagen moet betalen. We mailen de factuur aan het e-mailadres dat jij opgaf bij Factuurgegevens. Wij nemen de vrijheid om jouw bedrijfsgegevens te controleren en contact met jou op te nemen alvorens jouw bestelling te verwerken. Hierbij geldt: geen bericht is goed bericht. 

Meer brownies bestellen

 

Ook als je aan meer personen brownies wilt sturen, kan dat makkelijk in de webshop. We hebben handige aanvinkvakjes gemaakt zodat je de personalisaties die hetzelfde zijn maar één keer hoeft in te voeren. Maak zeker eerst een account aan, want dan krijg je lekker veel Browniepoints!

 

Als je het liever via een excellijstje doet, kan dat ook. Gebruik dan alsjeblieft dit formulier en mail dat naar ons. Bestellingen die ma-vr voor 16.00 uur via e-mail bij ons binnenkomen proberen we dezelfde dag te verzenden, maar dat weet je pas zeker als wij dat bevestigd hebben. 

Vaker bestellen

 

Als je vaker brownies in de webshop wilt bestellen is het handig om over een shoptegoed te beschikken. Je krijgt korting, hoeft maar één factuur te betalen en kunt bestellen wanneer je wilt. 

Verjaardag service

Aan de hand van jullie overzicht van jarigen met naam, adres, geboortedatum en een persoonlijke boodschap verzenden wij graag jullie verjaardagsbrownies. Dat noemen wij onze verjaardagsservice. Eens in de zoveel tijd - zo vaak als jij wilt - geef je ons een lijst door en vanaf dan regelen wìj het.  

Jullie eigen verpakking

Aan de brownies verandert niets, die zijn lekker als altijd. Maar de verpakking kan helemaal (of een beetje) jullie eigen uitstraling krijgen. Daar zijn wel een paar dagen extra voor nodig. Is die tijd er niet, kies dan gewoon een passende wikkel in de webshop en bestel meteen met de knop hieronder. Meer tijd? Dan vertellen we je graag meer over brownies als origineel relatiegeschenk

Offerte

Klik hier en zie meteen jouw offerte voor grotere bestellingen